Dacă vrei să dai PETRECERE, GÂNDEȘTE-TE la ASTA! Arafat AVERTIZEAZĂ: Mie-mi pare rău

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Raed Arafat a transmis un avertisment în ceea ce privește organizarea petrecerilor, odată cu implementarea noilor restricții. 

Raed Arafat a fost întrebat ce facem cu cei care dau petreceri în casele lor, odată cu implementarea noilor măsuri și dacă există vreo unealtă în afară de intervenția Poliției la apelul vecinilor.

"Nu există și mie-mi pare rău. Azi o agenție de presă a publicat un titlu care parcă încuraja oamenii să dea petreceri că oricum nu pot fi pedepsiți. Eu cred că majoritatea nu vor face asta, doar unii. Dar de aici vine limitarea mișcării după 23.00. Se combină: că dacă vrei să faci petrecere la tine, oamenii trebuie să vină și să plece. Dacă o faci, o faci noaptea. Dacă e limitată circulația, nu există scopul: mă duc sau mă întorc de la petrecere. Deci măsurile sunt combinate.

Noi apelăm la responsabilitatea individuală. Dacă știi că faci petrecere acasă și nu respecți regulile, și inviți 20-30 de persoane și se termină petrecerea frumos și cu bine, dar apoi bunica, mama, tata, toți sunt infectați din cauza petrecerii și poate unul ajunge să fie grav și poate chiar să-l pierzi, atunci să analizezi foarte bine dacă vrei să faci acest lucru. Deci impactul poate fi extrem de serios mai ales asupra persoanelor vulnerabile din familie.

Dacă până acum câteva luni poate unii aveau suspiciuni, acum nu cred că ar mai trebui să aibă, văzând ce e în România și în alte state și câte persoane decedează", a declarat șeful DSU, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel