Cutremur în Justiție. Herjeu: ”Măi Chirilă, scapă corupții”

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru CNA, a explodat pe Facebook cu un mesaj la adresa eternilor protestatari #rezist, după evenimentele din justiție de miercuri.

Cutremurul din Justiție de miercuri seara a însemnat faptul că ÎCCJ a dat drumul eliberărilor. Constantin Niță și Dan Șova sunt primii eliberați. Vor ieși din închisoare și Rudel Obreja, Alina Bica și Elena Udrea și toți cei condamnați la închisoare cu executare de către completuri de 5 judecători de la ÎCCJ constituite nelegal.

Măi haștagiștilor, vedeți că scapă corupții, măi Chirilă, pentru că, ce să vezi, "justiția" a încălcat legea! Când îți muți protestele în fața instituțiilor care au făcut asta, bătându-și joc de statul de drept? Nu i-a salvat ordonanța lu' Dragnea de grațiere sau amnistie! Ci ilegalitățile făcute de idolii voștri! Jos ciuma roșie!”, a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Zeci de dosare, judecate de completuri ilegale

Sentinţele definitive date de completurile de cinci judecători ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2014 şi până în prezent sunt lovite de nulitate absolută. Persoanele condamnate pot face contestație în anulare și, prin urmare, vor fi eliberate până la o decizie definitivă a unui complet legal constituit.

Citește și: ÎCCJ, condamnări la închisoare, NULE. CUTREMUR în justiție, ELIBERĂRI masive

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel