Cupa Mondială 2018. Cât costă cele mai ieftine bilete

Rodica Mitu / 13 sep 2017 / 10:18

Biletele pentru Cupa Mondială de fotbal care va avea loc anul viitor în Rusia vor fi puse în vânzare joi.

Forul fotbalistic mondial a precizat într-un comunicat că vânzarea biletelor se va face prin intermediul site-ului său oficial și va fi împărțită în două faze, urmate de o vânzare de ultim moment. "Am introdus un sistem de ticketing care le va oferi tuturor fanilor o șansă reală de a obține bilete. De-a lungul istoriei, fanii au avut o contribuție importantă la fascinația Cupei Mondiale FIFA", a declarat Fatma Samoura, secretarul general al FIFA.

Cele mai ieftine locuri, de categoria a 3-a, vor avea prețuri începând de la 105 dolari, pentru meciurile din faza grupelor, până la 175 dolari, pentru sferturile de finală, și 455 dolari, pentru finală.

Biletele de categoria I vor costa între 550 dolari, pentru faza grupelor, și 1.100 dolari, pentru finala Cupei Mondiale.

FIFA a anunțat, totodată, că va exista o serie de bilete de categoria a 4-a, valabilă doar pentru rezidenții ruși, cu prețuri cuprinse între 1.280 ruble (22,19 dolari), pentru partidele din grupe, și 7.040 ruble pentru finală. O politică similară a fost aplicată de Federația internațională de fotbal și la Cupa Mondială din Brazilia, din anul 2014.

Prima fază a vânzărilor se va desfășura între 14 septembrie și 16 noiembrie, iar cea de-a doua în perioadele 5 decembrie-31 ianuarie și 13 martie-3 aprilie.

[citeste si]

Vânzările de bilete de ultim moment vor avea loc între 18 aprilie și 15 iulie, ziua finalei competiției din Rusia, notează Agerpres.