Cupa Davis. România - Maroc, oraşul în care se va desfăşura

sursa: youtube
sursa: youtube

Meciul România - Maroc, din Cupa Davis, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Meciul dintre echipele masculine ale României şi Marocului, din turul 2 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, a Cupei Davis, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 7 şi 8 aprilie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de Federaţia Română de Tenis.

După consultări cu componenţii echipei României şi cu căpitanul nejucător Gabriel Trifu, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Suprafaţa de joc va fi anunţată ulterior, arată sursa amintită.

'Ne face o mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, în impresionanta Sală Polivalentă, acolo unde Naţionalele de tenis ale României au fost atât de bine primite', a declarat Răzvan Itu, vicepreşedinte al FRT.

[citeste si]

În primul tur al Cupei Davis, Grupa a II-a, România a învins Luxemburgul cu 4-1, la Piatra Neamţ, iar adversara din 7-8 aprilie, Maroc, a dispus cu 3-1 de Georgia, la Marrakech. Polivalenta clujeană ar putea găzdui şi meciul dintre echipele feminine ale României şi Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, pe 21 şi 22 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel