FED CUP: Irina Begu a adus victoria României la Cluj Napoca

România a învins Canada, duminică, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după ce jucătoarea de tenis Irina Begu a întrecut-o pe Katherine Sebov cu 6-2, 6-4 şi a ridicat scorul general la 3-0, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar echipa noastră va juca în barajul pentru accederea în Grupa Mondială.

Irina Begu s-a impus cu 6-2 și 6-4, iar România are 3-0 cu Canada și trece mai departe în Fed Cup.

România a învins Canada de două ori în Fed Cup, de-a lungul timpului. Prima dată, româncele au câștigat în 1983, la Zurich, scor 3-0. A doua victorie este mai recentă, din 2015, când scorul a fost 3-2 pentru România, la Montreal.

Sâmbătă, în primele meciuri de simplu, Sorana Cîrstea (38 WTA) a câştigat cu scorul de 6-2, 6-2 în faţa jucătoarei canadiene Carol Zhao (138 WTA), iar Irina Begu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2 în faţa jucătoarei de origine română Bianca Andreescu (173 WTA).

În barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup vor evolua formaţiile care au pierdut în primul tur al grupei de elită şi echipele câştigătoare în primul tur al Grupei Mondiale II, meciurile urmând să aibă loc pe 21 şi 22 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel