Cum s-au îmbrăcat vedetele la botezul fetiţei Gabrielei Cristea

A fost petrecere mare la acest sfârșit de săptămână. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat mezina.

Peste 100 de invitați, familie și prieteni au săbătorit creștinarea lui Thea Iris Selena. Pentru așa petrecere doamnele s-au pregătit cum se cuvine cu rochii și accesorii care mai de care mai strălucitoare.

Mămica Gabriela Cristea a avut două ținute. Ea a ajuns la petrecerea de la Jubile Concept într-o rochie albă, de mireasă pentru că, pe lângă botez, și-a dorit să marcheze și cununia religioasă de acum două săptămâni. La mijlocul petrecerii această s-a schimbat într-o rochie mai lejeră, din voal, de culoare roz pal. Gabriela a optat pentru o coafură simplă dar elegantă, cu o diademă strălucitoare prinsă în păr.

Naşa micuței, Cristina Şişcanu, a ales o rochie de seară de un gri deschis, cu o croiala deosebită și un material ușor strălucitor. Pentru păr a optat pentru o varintă simplă, iar la machiaj a ales să își pună buzele în evidență cu un ruj roșu.

Adelina Pestriţu, ţinută spectaculoasă

Adelina Pestriţu a fost invitata care a strălucit la propriu. Această a optat pentru o rochie lungă cu paiete accesorizata cu un tuban din același material. A ales să își pună în valoare ochii cu un machiaj smokey eyes.

Oana Român a ales să poarte la acest eveniment o rochie elegantă de culoarea smaraldului, cu aplicații de pietre. O alegere colorată și îndrăzneață a avut și Adina Buzatu. Stilista a îmbrăcat o rochie roșie cu decolteu adânc și umerii goi. Anca Ciota a optat și ea pentru o rochie îndrăzneață, cu pene de culoare roz și foarte scurtă.

Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos

Cum cerea și evenimentul domnii au optat în mare parte pentru costume elegante și cămăși albe. Tăticul Tavi Clonda a accesorizat la costumul negru un papion mai jucăuș, negru cu buline albe. Nasul Mădălin Ionescu a optat și el pentru un costum elegant cu un papion gri, asortat cu rochia soției sale. Andrei Ștefănescu a ales să îmbrace un sacou mai colorat, albastru în carouri. Cornel Păsat a fost o prezența elegantă. Acesta a îmbrăcat un costum negru cu cravată și cămașă albă. Au fost și domni care au ales costumații mai colorate, de verde fosforescent sau chiar roz.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel