Presa din Anglia: Cum s-a aflat că Andrew Tate e în România? Dispută cu Greta Thunberg, pe cutii de la o pizzerie din București

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Andrew Tate, o personalitate dezbinatoare din rețelele de socializare și fost kickboxer profesionist, a fost reținut în România joi seara sub acuzația de trafic de persoane și viol.

 

Tate, un cetățean britanico-american care anterior a fost interzis de pe diverse platforme de socializare pentru exprimarea opiniilor misogine și a discursurilor instigatoare la ură, a fost reținut împreună cu fratele său Tristan, în zona Ilfov, la nord de București.

DIICOT a declarat că patru suspecți, inclusiv doi cetățeni britanici și doi români, au fost arestați sub acuzația de a face parte dintr-un grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol.

Cum s-a dat de gol omul de afaceri?

Arestarea a survenit după ce Tate a distribuit un videoclip în care îi răspundea activistei pentru schimbările climatice, Greta Thunberg, afișând în mod vizibil cutii de pizza de la lanțul local Jerry’s Pizza. Se pare că autoritățile au folosit acest lucru ca dovadă că se afla în țară; a fost arestat la mai puțin de 24 de ore mai târziu.

Vineri, Thunberg a răspuns în urma știrilorcare informau cu privire la faptul că discuția lor online a ajutat la arestarea lui Tate.

„Asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”, a răspuns Greta Thunberg.

Cum a pornit conflictul dintre Tate și Greta?

Influencerul și omul de afaceri, în vârstă de 36 de ani, i-a trimis un mesaj public suedezei care va împlini curând 20 de ani.

„Bună, Greta. Am 33 de mașini. Bugatti-ul meu are un motor W16 de 8 litri cu patru turbine. Cele două Ferrari-uri 812 Competizione au motoare V12 de 6,5 litri. Acesta este doar începutul.

Te rog să-mi dai adresa ta de email pentru a-ți trimite întreaga mea colecție de mașini și cât de multe emisii au”, a spus fostul kickboxer.

Greta nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns la fel de tăios. „Da, te rog luminează-mă. Dă-mi mesaj la [email protected]”, a scris pe Twitter activista de mediu, adunând peste 3 milioane de aprecieri.

Cine este mai exact Andrew Tate

Emory Andrew Tate este un influencer al rețelelor sociale și fost kickboxer. Tate s-a născut în SUA, dar a locuit în Marea Britanie când avea patru ani.

El este, de asemenea, fondatorul Universității Hustler, o „academie” online în care membrii plătesc o taxă lunară, în schimbul sfătuirii în privința obținerii unui venit pasiv din mai multe industrii online.

Este o școală online care se pare că îi ajută pe oameni să câștige bani prin 18 metode de creare a averii și, se pare, are aproximativ 100.000 de abonați plătitori care sunt taxați cu aproximativ 49,00 USD pe lună.

Tate a susținut anterior că este primul trilionar din lume. Acest lucru este complet nedovedit, notează publicația Independent.

Tate vinde, de asemenea, produse digitale și acces la „comunități private” pe site-ul său.

Într-un interviu pentru The Mirror în martie, Tate și fratele său Tristan au dezvăluit că conduc o afacere cu camere web pentru adulți, care angajează modele îmbrăcate în lenjerie intimă pentru a avea sesiuni de chat cu bărbați.

Tate a declarat că în timpul sesiunilor, care sunt taxate cu 4 USD pe oră, modelele doar stau de vorbă cu cei care achită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel