Cum îi motivează Gigi Becali pe jucătorii Stelei

Crişan Andreescu / 22 apr 2014 / 10:09

Aflat în închisoare de un an de zile, Gigi Becali le-a promis prime fabuloase jucătorilor, dar asta numai în anumite condiții.  

În cazul îndeplirii obiectivelor din acest sezon, Gigi Becali a anunțat prime fabuloase pentru jucătorii Stelei. Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali va plăti prime cuprinse  între 50.000 şi 200.000 de euro, în funcţie de jucători, dar şi de clauzele pe care unii dintre aceştia le au stipulate în contracte.

Tănase, Sănmărtean, Keşeru şi Chipciu au cele mai mari şanse să primească sumele cele mai mari. Pintilii va lua 150.000 de euro, iar restul plăţilor se vor stabili după îndepinirea obiectivelor.

Ciprian Tătăruşanu va fi unul dintre jucătorii clubului din Ghencea care, în cazul în care va pleca de la Steaua, nu se va mai alege cu nicio primă de obiectiv, la fel cum s-a întîmplat anul trecut cu Raul Rusescu şi Vlad Chiricheş. În plus, patronul stelist a decis că va plăti primele pentru cîştigarea campionatului doar dacă echipa se va califica în grupele Ligii Campionilor.

Pentru câştigarea Cupei României, fiecare jucător din primul "11″ va încasa cîte 20.000 de euro", a dezvăluit un apropiat al steliștilor.

Citește și: I-au dat test de inteligență lui Gigi Becali. Vezi rezultatul!