Cum a ajuns Șumudică antrenor la FCSB-ul lui Becali. 'Bă, Gigi, dă-mi 10.000, ți-i dau eu când vin' / 'Bă, adu-mi banii'

Cum a ajuns Șumudică antrenor la FCSB-ul lui Becali. 'Bă, adu-mi banii' / 'Credeam că-mi scazi datoria din contract'
Cum a ajuns Șumudică antrenor la FCSB-ul lui Becali. 'Bă, adu-mi banii' / 'Credeam că-mi scazi datoria din contract'

Gigi Becali a anunţat că noul antrenor al echipei este Marius Şumudică, după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1, în dauna celor de la CFR Cluj. 

'Pe Șumi îl împrumutasem cu 10.000 de euro. A zis: 'Bă, Gigi, dă-mi 10.000, ți-i dau eu când vin'. În glumă, i-am spus acum: 'Bă, adu-mi banii'. Și-mi spune, la fel, tot în glumă: 'Credeam că-mi scazi datoria din contract'. L-am chemat la mine, a venit, am stat și am stabilit. Nu știu dacă s-a răzgândit, dar i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul, mâine semnează. Acum o oră a mai discutat cu Vali termenii contractului', a declarat Gigi Becali, patronul FCSB-ului, la emisiunea Digi Sport Special.

Marius Șumudică, liber de contract din martie, când s-a despărțit de Rizespor, va reveni în Liga 1 după o pauză de patru ani, ultima echipă pe care a pregătit-o în Liga 1 fiind Astra, unde a și câștigat campionatul, în 2016. Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2, după ultima etapă din Liga 1. 

În cariera de jucător, Marius Şumudică a atins consacrarea la Rapid București alături de care a câștigat titlul de campion al României în 1999 precum și Cupa României în 1998 și 2002. Marius Șumudică va fi al 26-lea antrenor al FCSB-ului din 'era Becali'.

Amintim faptul că CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, în deplasare, la Giurgiu, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Cicâldău (55).

Deşi a făcut un joc modest, Universitatea a reuşit să câştige în faţa unei formaţii improvizate, cu doi debutanţi (Alexandru Musi, Aurelian Ciuciulete) şi alţi jucători tineri de la echipa a doua (Ştefan Târnovanu, Alexandru Pantea, Ovidiu Perianu, Andrei Istrate, Adrian Niţă, Gabriel Fulga). Universitatea a avut două bare, prin Andrei Ivan (19, 52) şi a mai ratat şi alte ocazii, prin acelaşi Ivan (22, 64), Ştefan Baiaram (26), Vladimir Screciu (29) şi Juan Camara (42).

FCSB a avut două şanse notabile, prin Ionuţ Vînă (5) şi Ovidiu Perianu (25), dar portarul Mirko Pigliacelli s-a opus de fiecare dată. De la revenirea Universităţii în Liga 1, cele două echipe s-au mai întâlnit de 23 de ori în principala competiţie internă, de 17 ori s-au impus bucureştenii, de trei ori au câştigat oltenii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Universitatea a câştigat în premieră pe terenul echipei bucureştene. FCSB rămâne cu o singură victorie în ultimele şapte etape, trei înfrângeri, trei egaluri. Universitatea a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive în Liga I. FCSB - Universitatea Craiova 0-1 (0-0), Stadion Marin Anastasovici' - Giurgiu

A marcat: Alexandru Cicâldău (55). Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti) Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel