Culisele negocierii Orban - PMP. Băsescu dă din casă: Se râdea de Orban în hohote

Negocierile pentru susținerea listei de miniștri conduși de Ludovic Orban sunt în toi, după primele runde care au avut loc în ultimele 10 zile.

Colegi de Opoziție, PNL și PMP au negociat, însă, într-un mod original, după cum a povestit Traian Băsescu, europarlamentar PMP, fostul lider al partidului, invitat la TVR, în emisiunea ”Cartier Prezidențial”. Acum, după ce au ieșit la lumină și celelalte negocieri cu partidele care au susținut moțiunea de cenzură, cei de la PMP au intrat în expectativă, nefiind mulțumiți de rezultate:

”Au fost supărați cei de la PMP pe Orban pentru ce a făcut. Orban a venit la grupul parlamentar, nu l-a chemat nimeni, și le-a spus că ia PMP-ul la guvernare. Pe urmă au aflat că a impus Tăriceanu 12 puncte, între care să nu fie PMP-ul la guvernare. Bineînțeles că le-a sărit țandăra la toți. Pe urmă, au intervenit alte două evenimente, între care refuzul de a face Ministerul pentru republica Moldova”, a explicat Băsescu.

Se râdea de Orban în hohote

”Totul a culminat” a continuat el, ”cu faptul că erau strânși toți parlamentarii PMP și domnul Orban dădea telefoane de recrutare, fără să știe că-s toți la un loc. Și la ultimul cu care a vorbit, i-a luat Tomac telefonul din mână parlamentarului și i-a spus: 'Să-ți fie rușine. Suntem toți adunați adunați aici'. Se râdea de Orban în hohote, cum suna la fiecare, și asta a deranjat”, a mai spus Traian Băsescu, la TVR 1, vineri seara.

Legat de sprijinul pentru Guvernul Orban, fostul președinte a spus:

”Cred că PMP nu poate să nu dea votul, să fie partidul din cauza căruia România să nu aibă guvern. Ceea ce nu înseamnă că nu vor trebui să-l taxeze pe Orban. Orban e una, țara e alta. Trebuia ca țara să aibă Guvern”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel