Csoma Botond (UDMR): Cei de la PSD ar trebui să consulte DEX-ul, să vadă ce înseamnă segregaţionism

Preşedintele UDMR Cluj, Csoma Botond respinge atacurile referitoare la panourile electorale montate de Uniune la Cluj. El susține că este un mesaj axat pe o descentralizare fiscală și îi trimite pe social-democrați să consulte DEX-ul pentru a vedea ce înseamnă segregaționism. 

Mi se pare un mesaj axat pe o descentralizare fiscală; nu numai UDMR a vorbit de această chestiune, ani de zile şi partidele româneşti au vorbit de acest fapt. Nu este un mesaj segregaţionist, este o descentralizare fiscală, ca impozitele să rămână în mai mare proporţie pe loc şi să nu plece la bugetul central al ţării, ca să avem, de exemplu, din ce realiza marile investiţii în infrastructură", a spus Botond.

El a mai adăugat că UDMR n-o să retragă panourile respective, iar cei de la PSD nu ştiu ce înseamnă segregaţionism.Asta după ce PSD Cluj a remis un comunicat de presă în care acuză UDMR că foloseşte o retorică segregaţionistă. 

PSD Cluj constată cu îngrijorare că UDMR pregăteşte o campanie electorală în stilul anilor '90. Panourile montate în Cluj-Napoca conţin un mesaj greşit atât din punct de vedere economic cât şi moral. PSD Cluj solicită UDMR să renunţe la retorica segregaţionistă şi să propună în competiţia electorală măsuri economice concrete pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor', se arată în comunicatul PSD Cluj. 

Conflictul vine ca urmare a montării de panouri electorale în care erau afișate mesaje precum Salvăm Clujul De Bucureşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel