Critici pentru USR fix din tabăra la care nu te așteptai - imaginea zilei

Dragoș Vasile de la Apropo TV a lansat critici vizavi de campania USR.

Dragoș Vasile a publicat o fotografie cu ”cel mai ok afiș electoral” pentru alegerile europarlamentare 2019. Vorbim despre mesajul PSD: ”România merită mai mult: alimente la fel de bune ca în UE”.

”Cel mai ok afiș electoral pentru europarlamentare este acesta. Punct. Și e al PSD-ului. Cu alte cuvinte, șleahta aia penală e perfect capabilă (mă rog, agenția sau buticuțul de creație care lucrează pentru ea) să vină cu un visual care să se adreseze - cinic, necinic, nu despre asta e vorba - omului obișnuit. Să-nțeleagă și el ce-ar putea face un europarlamentar român pentru populație. Populație, nu anticomuniști. Asta în timp ce oamenii ăia speciali de la care așteptăm să ne mântuiască de pesedeu sunt foarte ocupați să-l determine pe Alex Tocilescu să plece din partid.

E ceva profund aiurea în chestia asta. Și normal era să se întâmple exact invers: să vină USR-PLUS să ne explice cum o să lupte ei în Parlamentul European ca să mâncăm noi mai bine (da, e foarte important). Iar jegurile penale din PSD să se dea cu curul de pământ s-o facă pe Firea să plece din partid. Oh, wait...”, a scris Dragoș Vasile pe Facebook.

VEZI ȘI: Războiul pozelor după mitingul PSD de la Craiova. Lia Olguța Vailescu, mesaj pentru PNL - foto


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel