EXCLUSIV  Cristian Seidler: Da! Da! Da! Mi s-a cerut bacșiș pe față!

Cristian Seidler
Cristian Seidler

Tânărul deputat USR, care călătorește cu mjloacele de transport în comun, spune că i s-a solicitat să plătească altă sumă decât cea afișată pe aparatul de taxat.

Cristian Seidler este un tip care a promis că nu își ia mașină în București și se ține de cuvânt. Preferă să călătorească folosind taxi, Uber, sau mijloacele de transport în comun, fie cele de suprafață, fie cele din subteran. Adică metrou. Tocmai pentru că este pasager zi de zi, Seidler crede că piața liberă este cea care reglementează, natural, orice doemniu. Inclusiv pe cel al taximetriei. Și că nu este nevoie de foarte multe reglementări.  ”Piața spune care este prețul corect, care este calitatea serviciului”, este de părere Seidler, un parlamentar care merge cu autobuzul sau cu bicicleta. 

[citeste si]

”Mi s-a cerut să dau mai mult”

Se vede, se simte că  Seidler se străduiește să păstreze un limbaj corect, să nu jignească. Nu spune că un taximetrist i-ar fi băgat mâna în buzunar, nici nu acuză că ar fi fost jecmănit. Spune, pur și simplu, că nu a fost de acord să dea mai mult decât trebuia. ”Nu am problemă să dau bacșiș, când e cazul. E decizia mea”, spune Seidler. ”Dar să mi se spună că trebuie să plătesc mai mult decât prețul afișat pe ecranul aparatului de taxat, asta nu mi se pare o practică decentă. Da! Da! Da! Mi s-a cerut bacșiș pe față”, a povestit Seidler.

Vezi răspunsul complet AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel