EXCLUSIV  Candidatul USR la Primăria București: "Nicușor Dan este cel mai potrivit"

Vicepreședintele USR, Cristian Seidler a spus în exclusivitate, la interviurile DCNews, că Nicușor Dan ar putea fi candidatul propus și susținut de USR la Primăria București. Interviul complet poate fi vizionat vineri, 20 aprilie de la ora 11:00. 

Invitat la interviurile DCNews, deputatul Cristian Seidler, vicepreședinte al USR București spune că Nicușor Dan ar putea fi susținut de formațiune pentru a candida la Primăria Capitalei. 

Decizia este una surprinzătoare în condițiile în care Nicușor Dan a demisionat din USR anul trecut ca urmare a unei controverse în interiorul partidului cu privire la poziționarea în privința definirii familiei în Constituție. 

Adversar în lupta cu Gabriela Firea 

"În opinia mea, Nicușor Dan ar putea fi susținut de USR pentru Primăria București. Ar fi un adversar redutabil într-o luptă electorală cu Gabriela Firea," a spus Cristian Siedler în exclusivitate la DCews.  El a menționat că această opțiune ar urma să fie discutată atât în interiorul partidului cât și cu Nicușor Dan. 

Totodată Cristian Seidler a vorbit despre posibilitatea ca Nicușor Dan să revină în partidul pe care l-a fondat. 

Interviul cu declarația completă, care conține multe alte subiecte legate de pregătirile pe care USR le-a demarat pentru alegerile locale, europarlamentare, dar și alte detalii, puteți afla vineri, 20 aprilie de la ora 11:00, pe site-ul DCNews, pe pagina de Facebook a redacției, dar și pe contul de Youtube.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel