CRISTI BÎGIU, PREȘEDINTE CJ BUZĂU, a plecat din PNL în PSD. Mai mulți PRIMARI l-ar putea urma, în baza OUG DRAGNEA

Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, a confirmat, joi, că președintele CJ Buzău, Cristi Bîgiu, vicepreşedinte al filialei liberale, a părăsit partidul şi "a bătut palma cu PSD". El a apreciat că astfel Bîgiu ar fi cedat presiunilor şi promisiunilor venite dinspre social-democraţi.

Potrivit lui Scutaru, Bîgiu ar fi "cedat presiunilor şi promisiunilor PSD", el hotărând să părăsească "familia liberală" în schimbul promisiunii că social-democraţii îl vor susţine, în 2016, pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Buzău.

"Regret că preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a ales să se despartă de echipa liberală şi să plece la PSD. Consider regretabil că Bîgiu a ales să cedeze promisiunilor şi presiunilor PSD. Nu cred că PSD se va ţine de cuvânt şi Bîgiu va fi candidatul lor peste doi ani la preşedinţia Consiliului Judeţean. La modul cum s-au comportat, în 2012, în campania electorală, nu m-aş încrede în palma bătută cu PSD", a anunțat George Scutaru, citat de Mediafax.

Mai mulți primari îl vor urma pe președintele CJ Buzău

Liderul PNL Buzău a adăugat că odată cu președintele CJ vor pleca din PNL şi mai mulţi primari, precizând însă că deocamdată e greu să contabilizeze pierderile, întrucât "un om care spune acum că nu pleacă poate ceda presiunilor şi se poate răzgândi mâine".

Citește și: Constantin Boșcodeală (PSD Buzău). Ce le oferă Boșcodeală primarilor care vin în PSD

Deputatul a transmis că presiuni asupra aleşilor locali ar fi exercitate atât de Bîgiu, cât şi de lideri ai PSD.

"E greu să contabilizezi câţi primari vor pleca. Nu doar Bîgiu participă la asaltul asupra PNL, sunt reprezentanţi de seamă ai PSD care fac presiuni făţişe asupra aleşilor locali. Nu putem face contabilizarea pierderilor acum. Suntem în situaţia păsării Phoenix, care acum arde, se purifică, dar avem capacitatea să renaştem din propria cenuşă", a mai spus George Scutaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel