Covid 19 - numărul românilor infectați, date la zi - 16 noiembrie

Covid 19 - numărul românilor infectați, date la zi - 16 noiembrie
Covid 19 - numărul românilor infectați, date la zi - 16 noiembrie

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat datele zilei de 16 noiembrie din bilanț. Sunt informații despre numărul infectărilor cu noul coronavirus, dar și numărul persoanelor decedate.

 

”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.128 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 397 decese dintre care 54 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE: Bilanț Covid 19 pentru 16 noiembrie. Tineri de până în 30 de ani, nevaccinați, morți în urma infectării cu noul coronavirus

A doua zi cu incidență sub 6 la mie în Capitală

Rata de incidența cumulată calculată la 14 zile în Capitală, raportată marți de DSP București, a scăzut pentru a doua zi la rând sub 6 la mia de locuitori. Ultima oară că incidența a fost sub 6 la mie a fost pe 28 septembrie.

Rata de incidența cumulată calculată la 14 zile în Capitală este, luni, 5.34 la mia de locuitori, după ce luni a fost de 5,78 la mie.

Potrivit DSP București, ultima dată când incidența a fost sub 6 la mie a fost pe 28 septembrie, când autoritățile au raportat o incidență de 5,57 la mie.

În București rata de infectare cea mai mare a fost pe 22 octombrie, respectiv 16,54 la mie.

Vezi și: Emilian Imbri, mesaj pentru nevaccinați: Vine frigul și pământul e destul de înghețat și tare

Emilian Imbri, expert în Sănătate, a transmis un mesaj înainte de sărbătorile de iarnă pentru persoanele care nu vor să se vaccineze.

Persoanele care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului ajung mult mai ușor la terapie intensivă. Cei mai mulți dintre ei mor. În acest context, și pentru că vine iarna, Emilian Imbri, expert în Sănătate, a transmis un mesaj cu puternic impact: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare.

„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”, a zis Emilian Imbri, expert în Sănătate, la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire.

VEZI ȘI: Trei condiţii pentru o viaţă sănătoasă. Prof. dr. Constantin Ionescu-Târgoviște: Acesta este aurul / video

Primarul Comunei Adamclisi, Dorina Șerbănescu, a murit. 'În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel