Primarul Comunei Adamclisi, Dorina Șerbănescu, a murit. 'În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres'

Dorli Blaga a murit. Ultima dorință sfidată
Dorli Blaga a murit. Ultima dorință sfidată

Primarul Comunei Adamclisi din județul Constanța, Dorina Șerbănescu, a murit.

'Doamna Dorina Șerbănescu, o colegă liberală, primar al comunei Adamclisi, a plecat către o lume mai dreaptă. Dumnezeu să o aibă în pază. Condoleanțe familiei.', a scris primarul Constanței, Vergil Chițac.

Ce a scris pe 13 noiembrie primarul Dorina Șerbănescu, pe rețelele de socializare

'Dragii mei,

În urmă cu două zile inima mea mi-a facut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihna mai puțină. Dar Dumnezeu a ales ca eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor și întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi , personalul celor 2 ambulanțe, medicilor și personalului medical din Spitalul Județean, mii de mulțumiri! Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț.

Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață! Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor. Vă doresc tuturor multă sănătate și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!', a scris Dorina Șerbănescu, pe 13 noiembrie, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Dorina Șerbănescu a fost internată în spital de săptămâna trecută. A fost supusă unei intervenții de montare a unui stent la inimă.

Un alt politiican PNL a murit zilele trecute

Pe 11 noiembrie 2021 a murit Nicolae Ciucă, președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și, totodată, fost consilier județean.

”Figură marcantă printre liberali, fost consilier județean, Nicolae Ciucă ocupa, în prezent, funcția de președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și prim vicepreședinte OSNL. Generații de liberali au fost inspirați de dăruirea, tenacitatea si devotamentul domnului doctor. Partidul Național Liberal a suferit o grea pierdere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite Organizația PNL Constanța, într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel