COVID-19. Numărul americanilor care au murit a ajuns la 100

Numărul americanilor care au murit din cauza infecțiilor cu noul tip de coronavirus a ajuns la 100, în Statele Unite ale Americii, potrivit datelor oficiale din domeniul sănătății, consultate de CNN.

Conform sursei citate, Iliois a raportat, marți, primul deces, fiind cel de-al 18-lea stat pe teritoriul căruia un rezident a murit din cauza infecției cu COVID-19.

Administraţia Donald Trump intenţionează să le ofere cecuri cetăţenilor americani, în două săptămâni, în cadrul unui set de stimulente pentru limitarea daunelor generate de epidemia de coronavirus asupra economiei SUA, a declarat secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin, conform FT.

Noua legislaţie cu măsurile de stimulare, care potrivit unui oficial american de rang înalt pot ajunge la nivelul de 1.200 de miliarde de dolari, ar marca o schimbare de direcţie spre o reacţie mai agresivă în materie de politici economice, în contextul în care din cauza epidemiei au fost închise şcoli, baruri, restaurante şi unităţi de producţie. Sectoare de afaceri variate, de la transporturile aeriene la turism, se confruntă cu scăderi drastice ale activităţilor, notează cotidianul Financial Times, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel