Corupția Ucide îi pune la zid pe liberali: Voi încă aveți acest păcat

Deși mai mulți liberali s-au alăturat protestelor organizate de Corupția Ucide, aceasta se dezice de ei.

"Voi încă aveți păcatul de la alegerile locale din București, unde ați făcut BLAT și nu ați dorit să faceți o alianță, iar rezultatele se văd, toate primăriile din București sunt conduse de PSD.

Voi încă aveți o cerere proastă scrisă, când ați făcut plângere la alegerile locale în 2 ture.

Deci ?
Cum facem ?

Ne întoarcem la sloganurile din 2012 ?

'PNL și PSD, aceeași mizerie' ", a fost mesajul publicat de Corupția Ucide.

Postarea a pornit de la mesajul lui Laurențiu Dincă: "Să o luăm cu începutul. În iarna lui 2016, USR reușea să câștige 30 locuri de deputați, 13 de senatori. PMP a reușit să adune 18 locuri la Camera Deputaților, 8 la Senat.

Pentru a depune o sesizare la Curtea Constituțională e nevoie de semnătura a 50 de deputați și 25 senatori, indiferent de grupurile parlamentare. Deci USR + PMP nu pot depune singuri o sesizare, fiind nevoie de sprijinul altor parlamentari, puțini, undeva la 4 în cazul asta, deci, te-ai gândi logic, de sprijinul PNL.

În decembrie, PNL a depus o sesizare la CCR pe legile justiției. Așa cum s-a mai scris (Ovidiu Vanghele de exp.), sesizarea PNL a fost depusă aproape exclusiv pe partea de procedură, unde Curtea Constituțională, de regulă, își declină atribuțiile. Pe scurt, o sesizare slab scrisă.

USR a scris o nouă sesizare pe toate cele trei legi, unde a identificat 35 articole de neconstituționalitate, unele noi, scopul fiind ca CCR să primească cât mai multe sesizări pentru a bloca proiectele anti-justiție.

Doar că, ce să vezi, PNL refuză să semneze sesizarea USR, iar termenul expiră astăzi. Va exista doar sesizarea ICCJ, care e bine scrisă și cam atât.

Pentru că PNL are alte războaie de dus, nu cel cu PSD".

De-a lungul timpului, Raluca Turcan, Ludovic Orban, dar și alți liberali au fost prezenți la protestele împotriva Guvernului Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel