Coronavirus. Marcel Vela le-a cerut prefecţilor să asigure permanenţa

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a cerut prefecţilor din ţară să asigure permanenţa în ceea ce priveşte combaterea răspândirii noului coronavirus. 

La ședință au participat Secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și Secretarul de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Gheorghe Sorescu.

În cadrul videoconferinței, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a explicat prefecților măsurile decise în cadrul ultimei ședințe a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Prefecţii fac permanenţă

"Prelucrarea personalului din teritoriu este necesară și se face în mod constant în scopul coordonării și aplicării unitare a măsurilor dispuse de la nivel central.

De asemenea, prefecților li s-a transmis să asigure permanența, să actualizeze modul în care se face înlocuirea personalului implicat în gestionarea situațiilor legate de virusul COVID – 19 (coronavirus) și să ofere sprijin Direcțiilor de Sănătate Publică pentru realizarea anchetelor epidemiologice.

Ministrul Afacerilor Interne a amintit obligativitatea prefecților de a transmite constant informațiile de interes, consultându-se, permanent, cu Grupul de Comunicare Strategică format la nivel central.", se arată într-un comunicat al ministerului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel