Congres USR, 13 iulie. Dan Barna: Suntem Star Trek-ul României

Irina Constantin / 13 iul 2019 / 13:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Congres USR, 13 iulie. Dan Barna, înscris în cursa internă pentru a fi candidatul USR la prezidențiale, afirmă că este „Games of Thrones ca viziune", dar ca energie este „Star Trek-ul României".

Congres USR, 13 iulie. ”După toate lucrurile pe care am reușit să le facem împreună în ultimii 3 ani, sunt sigur că avem o șansă reală ca USR PLUS să dea Președintele. Și știu că aveți curajul să intrăm în această competiție. Știu că avem voința să mergem până la capăt pe acest drum. Suntem Games of Thrones ca viziune, dar ca energie suntem Star Trek-ul României. Vă cer doar să aveți încredere în mine că vă pot reprezenta cu succes și în calitate de candidat la Președinția României”, a afirmat Dan Barna, la Congresul de sâmbătă în care USR ale candidatul la prezidențiale.

Congres USR, 13 iulie.  În competiția internă a formațiunii pentru alegerile prezidențiale sunt înscriși liderul USR Dan Barna, senatorul Mihai Goțiu, Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu. În aceeași zi se întrunește și Consiliul Național al PLUS.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24