Congres PSD. EVACUARE la Sala Palatului-FOTO

Scutaru Cristina / 09 Martie 2018 / 19:02

Sâmbătă, 10 martie, are loc Congresul PSD.

Din acest motiv, vineri, la Sala Palatului, pentru a crea front de lucru, polițiștii au făcut ordine și au evacuat parcarea din motive de securitate și pentru a face loc delegaților care vor veni.

(w670)

(w670)

Amintim că toţi cei care şi-au exprimat dorinţa să candideze la Congresul PSD vor fi trecuţi pe buletinele de vot, a anunţat vineri preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Astăzi au fost câteva hotărâri adoptate în Comitetul Executiv Naţional al PSD. Am propus colegilor mei să se aprobe şi candidaturile care nu îndeplineau toate condiţiile, pentru cei patru colegi, respectiv doamna Andronescu, domnul Bănicioiu, amândoi pentru funcţia de preşedinte executiv, domnul Cătălin Rădulescu, pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Sud, şi domnul Codrin Ştefănescu, pentru funcţia de secretar general. Deci avem 24 de candidaţi aprobaţi. Toţi cei care şi-au exprimat dorinţa să candideze vor fi trecuţi pe buletinele de vot", a declarat Dragnea după Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Totodată, liderul PSD a precizat că au fost aprobate propunerile de modificare la statut. "De asemenea, organizarea şi desfăşurarea Congresului de mâine. S-a stabilit preşedintele Comisiei de numărare a voturilor - (...) domnul Manda. (...) Au solicitat şi s-a aprobat instantaneu să fie observatori din partea candidaţilor care candidează la funcţiile naţionale. Erau stabiliţi câte doi, eu am făcut propunerea să se aprobe cel puţin câte unul pe regiune, doar să fie membri de partid şi delegaţi la Congres, ca să nu vină din afara partidului", a spus Dragnea.