CONGRES PSD. Data stabilită de social-democrați pentru Congresul PSD

Social-democrații au luat o decizie. Congresul PSD va fi organizat în 18 octombrie. 

CONGRES PSD, 18 OCTOMBRIE 2015. UPDATE 13:40: Liviu Dragnea a confirmat, într-o scurtă declarație de presă, că a fost luată, în Comitetul Executiv Național al PSD, decizia să fie organizat scrutinul intern de alegere a președintelui PSD în 11 octombrie. O săptămână mai târziu, în 18 octombrie, va fi organizat Congresul PSD. 

Liviu Dragnea și-a anunțat o posibilă candidatură. El a spus că are un proiect care va fi finalizat în următoarele zile. A precizat că din ce în ce mai multe organizații îi cer să candideze la șefia PSD, "ceea ce este un lucru bun". "În următoarele zile o să-mi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD", "e o chestiune de zile", "nu sunt ipocrit, nici copil, nici mincinos, mă gândesc serios la candidatură și nu resping ideea, dar eu simt că partidul are nevoie de o schimbarea serioasă", "când o să am un proiect conturat, o să-mi depun candidatura fără ezitare", a spus Liviu Dragnea despre candidatura sa. 

CONGRES PSD, 18 OCTOMBRIE 2015. Inițial, din PSD a fost furnizată informația că va avea loc Congresul PSD în 11 octombrie. Ultimele informații din partid arată că acesta ar urma să aibă loc în 18 octombrie, potrivit datelor dcnews.ro. 

CONGRES PSD, 18 OCTOMBRIE 2015. În Comitetul Executiv Național al PSD de astăzi, început la ora 11:00, la Camera Deputaților, se iau decizii importante în ceea ce privește Congresul PSD. 

Citește și: Ședință-cheie în PSD. Miza Comitetului Executiv Naţional de luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel