CONGRES PMP. Traian Băsescu ar putea fi noul președinte al Partidului Mișcarea Populară

Au loc schimbări majore în Partidul Mișcarea Populară. Sâmbătă, la Sala Palatului, sunt așteptate surprize. Are loc Congresul partidului, unde Traian Băsescu, recent înscris, va fi prezent. 

CONGRES PMP. Partidul Mișcarea Populară ar putea să se numească doar "Mișcarea Populară". Propunerea ar fi venit din partea fostului președinte al României și posibilului viitor președinte al partidului, Traian Băsescu. 

CONGRES PMP. Surse din partid spun că Traian Băsescu își va depune candidatura la șefia partidului. Recent, el s-a înscris în PMP și și-a lăsat buletinul de înscriere public, făcând o mișcare inedită pe scena politică: și-a lăsat numărul de telefon public. Pentru dcnews.ro, fostul președinte a spus că a fost unat de mii de oameni. 

CONGRES PMP. Reuniunea PMP începe la ora 12:00, la Sala Palatului. Sunt așteptați cinci mii de membri ai PMP. 

CONGRES PMP. Vineri, liderii PMP s-au întâlnit la sediul partidului, pentru a definitiva structura de conducere a formațiunii politice. La sediul PMP a mers și Traian Băsescu, de unde a plecat după o oră, fără declarații. 

CONGRES PMP. Eugen Tomac spunea recent că va lua o decizie pentru a candida pentru șefia PMP, vineri, după ședință, el a declarat "încă se poartă discuții". Decizia lui Eugen Tomac ar depinde de o altă, a lui Traian Băsescu. Dacă nu ar candida în favoarea lui Traian Băsescu, Eugen Tomac s-a alătura noii structuri de conducere a formațiunii. Traian Băsescu ar putea candida nu doar la șefia PMP, ci și la Primăria Capitalei. 

CONGRES PMP. În cadrul lucrărilor Congresului vor avea loc alegeri pentru preşedinţia partidului, pentru membrii Consiliului Executiv Naţional, precum şi pentru membrii Comisiei de Cenzori şi ai Comisiei de Arbitraj şi Integritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel