Colecția de haine a unei celebre actrițe, scoasă la licitație

O colecție de haine purtată de o actriță celebră va fi scoasă la licitație. 

O colecţie de 27 de haine purtate de celebra actriţă Olivia de Havilland, dintre care unele purtate de legenda de la Hollywood în filme în urmă cu peste 50 de ani, va fi scoasă la licitaţie luna viitoare, relatează Reuters.

La licitaţia online din 17 septembrie, organizată de casa Hindman din Chicago, vor fi scoase la vânzare creaţii haute couture Christian Dior pe care Havilland, care a împlinit 103 ani în luna iulie, le-a purtat la gale şi premiere de film între anii 1954 şi 1989.

Olivia de Havilland, câştigătoare a două premii Oscar şi cunoscută mai ales pentru rolul cumnatei lui Scarlett O'Hara din 'Pe aripile vântului', a vândut cea mai mare parte din colecţia ei Dior la o licitaţie care a avut loc la Londra în 1993.

Cât valorează ținutele scoase la licitație



Ţinutele scoase la licitaţie luna viitoare sunt vândute de familia ei, a precizat casa Hindman. Printre acestea se numără o rochie verde Dior pe care actriţa a purtat-o în filmul 'Hush...Hush, Sweet Charlotte' (1964), o rochie de zi în care a fost fotografiată cu o zi înainte de căsătoria din 1954 cu cel de-al doilea soţ Pierre Galante şi opt rochii de seară.

Preţurile de pornire pentru obiectele vestimentare, între care se numără şi pantofi, variază între 300 şi 5.000 de dolari.

De Havilland a jucat ultima dată în filmul de televiziune din 1988 'The Woman He Loved'. Ea trăieşte în prezent în Franţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel