Codin Maticiuc, scrisoare emoționantă pentru copilul său: Tu ești eu

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Potrivit informațiilor apărute în mass-media, Codin Maticiuc se pregătește să devină tătic în doar câteva luni. Chiar dacă fostul 'crai de Dorobanți' nu a confirmat și nici infirmat zvonurile, acesta a postat recent o scrisoare emoționantă adresată viitorului copil.

„Ma gândesc la tine. Sunt cincisprezece ani de când o fac. Mi se întâmplă când sunt treaz și câteodată chiar și când sunt afumat. Mi se întâmpla când sunt singur sau cu prietenii în jur. Vara când e foarte cald și iarna când stau mult în casă. Mi se întâmplă mereu când plouă. Mă gândesc la tine și știu că ne vom înțelege bine. N-are cum sa fie altfel căci noi ne iubim. N-are cum să fie altfel căci suntem la fel. Avem aceleași vise, sistem de valori și tristeti.

'Tu ești eu doar că mai bun'

Mă gândesc la tine. Tu ești eu doar că mai bun. Ești varianta mea 2.0. Esti poza mea de pe Instagram dacă as folosi filtre d-alea penibile. Ma gândesc la tine deși încă nu ești. Cel puțin fizic, căci în mine ești de ceva vreme. Recunosc că sper să fii băiat. Doar pentru că dacă aș avea fată cred că aș iubi-o prea pătimaș. Cu gelozii și posesivitate. Dacă ai fi fată mi-e teamă ca n-aș ști să mă port cu tine cum n-am știut să mă port cu nicio fată din viața mea. Dacă ai fi fată te-aș învața să fii independentă. Te-aș învața cum să te comporți cu bărbații ca să le devii și otravă și antidot. Totuși pentru mine ai fi drog cum n-ai fi pentru altul. Mă gândesc la tine. Mă gândesc că dacă băiat ai fi te-aș învața să trăiești. Te-aș lăsa să și greșești doar ca să crești. Ți-aș spune tot ce eu n-am știut când am avut vârstele tale. Te-aș învața cum să le iubești și te-aș ruga să nu le rănești, dar am să înțeleg de o vei face și voi pune asta pe seama genelor proaste transmise tot de mine.

Citește și: Codin Maticiuc: Nu pot și mor pe interior. Vă rog să mă iertați

'Vreau să faci doar ce-ți place'

Mă gândesc la tine. Și nu-mi pasă dacă vei fi fată sau băiat. Vreau să faci doar ce-ti place, dar vreau să-ți placă ceva. Și vreau ca acel ceva să-l faci bine și cu pasiune. Nu insist sa te naști în România, dar vreau să crești aici. Măcar cât ține de mine. Vreau să cunosti țara asta cu bune și cu rele și cândva să fie mai puține rele în ea datorită ție. Vreau să vorbești fluent măcar două limbi străine, dar să gândești și să înjuri în romană.

'Am să te bat la propriu dacă nu știi să spui bună ziua'

Mă gândesc la tine și îți promit că n-am să te bat la cap dacă nu știi la școala, dar am să te bat la propriu dacă nu știi sa spui bună ziua, mulțumesc și la revedere. Va trebui să respecți mai mult femeia de serviciu decât patronul. Și ghici ce? Abia atunci te va respecta și patronul. Mă gândesc la tine și îți spun că nu-ți va lipsi nimic. Nimic important. Educația aleasă și călătoriile. Filmul, muzica și teatrul. Poate doar hainele scumpe. Nu te ajută la nimic, puștiule, crede-mă pe cuvânt. Chiar dimpotrivă. Am învățat și eu, dar destul de târziu. Bine, recunosc, mai strict voi fi cu băiatul aici. Fată de vei fi, vei prinde câteva gentuțe. Pentru Birkin însă va trebui sa muncești. Mă gândesc la tine și mă întreb de ce nu vii încă. Probabil știi tu mai bine când e momentul nostru”, – a scris Codin Maticiuc recent. 

Vezi și: Maticiuc: Știu că sunt mizerabil că am pus așa o poză



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel