Codin Maticiuc: Nu pot și mor pe interior. Vă rog să mă iertați

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc primește zilnic zeci de mesaje pe Facebook prin care i se cere ajutorul. Într-un mesaj publicat în mediul online, acesta și-a cerut iertare de la cei pe care i-a dezamăgit.

„Am fost întrebat de curând dacă nu mi-e greu să răspund tuturor pe aici (n.r. Facebook), atât în privat cât și la commenturi. Inclusiv celor care mă înjură. Nu mi-e deloc. O fac cu plăcere și dacă am reușit ceva cu pagina asta este doar datorită vouă, a celor de aici.

Vă spun însă care este cel mai greu lucru din lume. Primesc zilnic în medie douăzeci de mesaje de la oameni care-mi cer ajutorul. Majoritatea nu cer decât un share. Și eu NU POT să le dau. Și asta mă macină zilnic. Mă mâhnește până la lacrimi.

De ce nu pot? 1 pagină asta ar deveni 90% socială și credeți-mă că nu ar mai avea reach. 2 dacă nu mă limitez la un caz social, maxim două, lunar nu aș mai avea rezultate deloc și asta ar fi și mai rău. 3 verific personal fiecare caz ca să nu vă pun pe voi să donați pentru cine știe ce escroc.

20 de mesaje pe zi. 20 de mesaje citite deja de mine cu degetul pe diagonală pentru a mă proteja. Să n-o iau razna total. Să nu intru în depresie. 20 de cazuri de cancer, boli incurabile la copii, bătrâni amărâți, nevoie de sânge, oameni săraci în situații disperate.

Ăsta e cel mai greu lucru din lume.

Să triezi. Pe ăsta îl ajut, pe ăsta îl las în voia Domnului. Nu mai pot, credeți-mă. O perioadă doar citeam și nu răspundeam. De ceva vreme scriu atât: "nu pot" și mor pe interior. Fiecare probabil se gândește că nu mi-a cerut mare lucru, doar un share. Și așa e! Dar nu pot.

Acum o lună sau două mi-a scris cineva să ajut un copil cu cancer. N-am răspuns. Mi-a scris apoi săptămana trecută: "nu mai e nevoie, a decedat". Nu mai pot, oameni buni.

De la băiatul care nu mai poate un sincer "vă rog să mă iertați" pentru toți cei pe care i-am dezamăgit”, a scris, duminică, Codin Maticiuc pe contul de Facebook.

VEZI ȘI: 

Halep, Neagu, Pintea, Gavril, sondajul momentului. Cine a dat LOVITURA

EXCLUSIV Iohannis, refuz nominalizare șef de Stat Major. "Lovitură mortală"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel