Ciutacu-Mazăre, DISCUȚIE. Lovitură pentru autorități

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, nu a fugit în Madagascar. El a avut o discuție cu jurnalistul Victor Ciutacu, afirmând că-i merge foarte bine. 

Radu Mazăre a plecat în Madagascar. Avocatul său a afirmat că nu a fugit, pentru că nu avea nicio interdicție în ceea ce privește părăsirea teritoriului României. Fostul edil era sub control judiciar, iar în 30 decembrie, la ora 12:00, trebuia să dea cu subsemnatul. Poliţiştii Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au constatat că nu s-a prezentat, l-au contactat, iar Radu Mazăre le-a spus că este în Madagascar, acolo unde face demersuri să obțină azil politic. Poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

[citeste si]

Fostul primar nu mai vrea să se întoarcă în România. El are afaceri în Madagascar. În discuția cu Victor Ciutacu, de la România TV, a afirmat că a obținut permis de ședere temporară. Este dificil să obțină azil politic, pentru că legea în Madagascar nu prevede dispoziţii referitoare la acordarea de azil sau statut de refugiat. Datorită statutului de investitor, Radu Mazăre are şanse să obţină dreptul de a locui permanent acolo.

El ar putea fi dat în urmărire internaţională dacă magistraţii îi vor schimba controlul judiciar cu arestarea preventivă în lipsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel