Ciutacu, despre Tăriceanu: Decizie tactică bună. Mutare interesantă

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ALDE va merge către un Guvern de coaliţie cu PSD şi că respinge colaborarea cu dreapta, confirmând faptul că i s-a propus să preia conducerea PNL.

"Decizie tactică foarte bună și, politic vorbind, este o hotărâre onorabilă. Ai mers împreună cu PSD, continui așa, nu mergi la PNL, partid care te-a desființat în toate discursurile publice. În buna tradiție românească, probabil va avea loc o migrație de la PNL la ALDE. Este și o revanșă meritată a domnului Tăriceanu", a spus Victor Ciutacu.

"Tăriceanu a făcut o mutare politică interesantă care îl demonetizează încă o dată pe Klaus Iohannis. Domnul președinte a avut o lungă perioadă de vreme în care a abundat în discursul public cu jigniri la adresa domnului Tăriceanu, ale calităților penale din anumite dosare, și a culminat refuzând să se afișeze alături de domnia sa la 1 Decembrie. Klaus Iohannis a demonstrat că atunci când interesul o cere, poate să fie și umil, să îi solicite întâlniri și chiar să îi propună preluarea unui partid cu care, legal, președintele nu mai are nicio legătură", a mai zis jurnalistul la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel