Cioloș: Am astupat gropile PSD-ului

Dacian Cioloș a declarat că anul acesta ar fi fost inaugurați mai mulți kilometri de autostradă dacă vechiul Guvern ar fi pregătit suficiente proiecte. Mai mult, potrivit acestuia, Guvernul său a trebuit să repare ceea ce vechiul Guvern a inaugurat.

"Nu e pasiunea mea inaugurarea şi tăiatul de panglici. În al doilea rând, dacă erau proiecte pregătite de Guvernul precedent, am fi avut mai mulţi kilometri de autostradă. Mai mult, noi a trebuit să reparăm kilometri de autostradă inauguraţi de Guvernul precedent cu tăieri de panglici şi care s-au surpat după aceea", a spus Cioloş, la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

El a explicat că Guvernul său a "astupat gropile" şi a redeschis circulaţia pe tronsonul Sibiu - Orăştie, "cu forţe proprii", fără să mai aştepte licitaţii care să fie contestate ulterior.

În al doilea rând, am deblocat cam tot ceea ce era blocat în momentul în care noi am preluat guvernarea, pentru că nu sunt kilometri de autostradă inauguraţi acum pentru că aproape toate şantierele erau blocate din motive administrative, contracte prost negociate sau prost elaborate, pe care a trebuit să le rezolvăm, a arătat prim-ministrul.

Potrivit acestuia, în prezent, se lucrează pe aproape toate şantierele, inclusiv pe circa 300 de kilometri de autostradă.

"Guvernul care vine o să poată să taie panglici dacă o să vrea pe şantierele pe care se lucrează acum şi care se vor finaliza în perioada următoare", a precizat Dacian Cioloş.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel