Ciolacu, delimitare de Dragnea, după eliberare. Planul #NouluiPSD

Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat după declaraţiile lui Liviu Dragnea la adresa Partidului Social Democrat. Acesta s-a delimitat de spusele fostului lider PSD şi afirmă că "noul PSD va continua să fie preocupat de problemele românilor". 

"Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște.

Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liviu Dragnea a criticat PSD-ul 

Primul gestul al lui Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare, a fost să întrebe de Irina, partenera sa. El a spus că cel mai mult i-au lipsit ”copiii și Irina”.  A criticat PSD și situația actuală a României, considerând că aceasta a fost miza condamnării sale și anume ca România să fie adusă în situația în care este astăzi. El a mulțumit pentru toate scrisorile pe care le-a primit în închisoare de la oamenii simpli. 

Despre PSD, a afirmat că ”din păcate, nu există opoziție, PSD a devenit un partid de operetă”. Cât despre decizia de astăzi a judecătorilor din Giurgiu de liberare, fostul lider al PSD a răspuns: ”Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni, pentru că la Tribunalul Municipiului București... e destul de clar ce s-a întâmplat”. 

Ulterior, a mai spus despre PSD că ”nu e condus, e în buzunarele SRI-ului, li se dă voie doar să vorbească la meteo”. 

În ce condiții va reveni în politică

”În primul rând, vreau să mă caut de sănătate, a fost afectată într-un mod foarte serios, sper să găsesc soluții și să-mi revin. Voi munci la firma fiului meu. În ceea ce privește reintrarea sau nu în politică, vreau să vă spun că o să tot vorbesc de aici înainte. În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine.” a explicat Liviu Dragnea despre planurile sale. 

”DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara, discutăm de un jaf generalizat” a fost mesajul lui Dragnea pentru DNA.  ”Lipsa libertății e cel mai greu de suportat” a spus fostul lider al PSD. 

”Vreau să le mulțumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori și care au pus mesaje pe Facebook-ul lui Codrin” a transmis Liviu Dragnea, la ieșirea din penitenciar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel