EXCLUSIV  Cine sunt oamenii care au încredere în PSD. DATELE sondajului Argument (DC News)

Cine sunt oamenii care au încredere în PSD? Răspunsul îl aflați în urma rezultatelor sondajului ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group.

Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing), pe un eșantion de 988 de subiecți cu drept de vot (18+), reprezentativ la nivel național, cu o marjă de eroare +/-3.2%, în perioada 7-17 august 2020.

Între cei care au foarte multă încredere în PSD, persoanele între 61 și 70 de ani au cea mai mare pondere – 35.6%; de asemenea, majoritatea consideră că situația personală actuală este mai proastă ca anul trecut, o treime au absolvit școala generală și o cincime liceul, aproape două treimi sunt pensionari și majoritatea se declară religioși și foarte religioși.

6 din 10 dintre respondenții care au foarte multă încredere în PSD sunt rezervați cu privire la viitor, în schimb peste jumătate dintre cei care au în general puțină încredere în PSD sunt optimiști cu privire la viitor.

Peste jumătate dintre cei care au foarte puțină încredere sunt angajați, cu salarii de maximum 2500 lei, mai mult de 4/10 declarându-se religioși.

2. -imagine fara descriere- (49_39764500.png)

3. -imagine fara descriere- (50_28411100.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel