Cine este noua solistă DJ Project. Primul INTERVIU: Da, eu sunt!

Bianca Ștefan / 14 oct 2016 / 09:37

DJ Project lansează noul single, "Ochii care nu se văd", alături de o nouă solistă. Se numește Xenia Costinar, are numai 20 de ani și visează să ajungă în paradis alături de cei doi băieți.

În luna aprilie a acestui an, Gino Manzotti și DJ Maxx lansau single-ul "Sevraj", în colaborare cu Ela Rose, noua lor solistă de pe atunci. Acum, băieții de la DJ Project lansează un nou single, "Ochii care nu se văd, nu se uită" alături de o altă fată, Xenia Costinar, o tânără de numai 20 de ani, care a înlocuit-o pe Ela Rose și care ne-a declarat că este oficial noua colegă a celor doi: "Da, sunt noua lor solistă. Totul a fost foarte simplu. Am făcut coveruri pe Youtube, m-au văzut și m-au plăcut."

Deși încă nu au avut concerte împreună, Xenia declară că se simte foarte bine în echipa DJ Project și se înțelege de minune cu Gino și Maxx. Îi admiră foarte mult și speră ca în viitor să lanseze multe piese împreună.

(w670)

"Ieri am semnat cu CAT Music și Sprint Media, urmează cât de curând și concertele în noua formulă.", a spus ea pentru DCNews.

Piesa, compusă de Adi Cristescu, Gino Manzotti și Chris Mayer, are un impact emoțional nu numai în rândul fanilor, ci și pentru noua solistă, de altfel și cea mai tânără din echipă. "Știi cum e? Primul single e ca primul iubit. Restul nu mai contează.", ne-a mărturisit Xenia. 

Deși a fost destul de greu la filmări, videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, de asemenea, o fost o experiență interesantă pentru artistă și consideră că băieții de la DJ Project o văd ca pe o soră mai mică, au avut grijă tot timpul să nu îi lipsească nimic. Xenia Costinar este studentă în anul doi, la Academia de Muzică "Gheorghe Dima", din Cluj-Napoca, secția canto clasic-operă și deține un număr impresionant de premii naționale și internaționale și concerte în România alături de Filarmonica Dinu Lipatti, din Baia Mare. Pe lângă muzică, artista este pasionată de pictură și astrologie. Face întotdeauna ce îi place și se consideră o persoană ambițioasă. "Mi-am dorit mult și am muncit mult ca să ajung până aici.", ne-a dezvăluit Xenia.

În trecut, băieții de la DJ Project au colaborat cu Claudia Pavel (Cream), Elena Băltăgan, Giulia, Adela Popescu și Ela Rose.