Ciamba: Nu poţi stabili un buget fără direcţii

George Ciamba
George Ciamba

Un buget nu poate fi stabilit fără direcţii clare, a declarat, marţi, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, care a evocat, în contextul discuţiilor pe Cadrul Financiar Multianual 2021 - 2027, nevoia de flexibilitate pentru a răspunde la provocările prezentului şi de priorităţi. 

Ciamba a susţinut o conferinţă de presă, alături de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. "Nu poţi stabili un buget fără direcţii, aşa că într-un fel cred că discuţia despre buget este pe agendă. Trebuie să vedem cum se adaptează Uniunea la provocările de azi", a arătat oficialul român. El a adăugat că, în actualul context, Uniunea Europeană are nevoie de "flexibilitatea de a răspunde la provocările prezentului şi de priorităţi". 

Reuniunea informală a miniştrilor şi a secretarilor de stat pentru Afaceri Europene, la Bucureşti


La Bucureşti se desfăşoară marţi reuniunea informală a miniştrilor şi a secretarilor de stat pentru Afaceri Europene, în contextul preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene. Pe agenda discuţiilor se află şi Cadrul Financiar Multianual 2021 - 2027. În cadrul reuniunii de la Bucureşti, miniştrii şi secretarii de stat pentru Afaceri Europene, împreună cu reprezentanţii instituţiilor europene, au o dezbatere cu privire la viitorul Cadru Financiar Multianual 2021 - 2027, care să contribuie la stimularea avansării în timp util a negocierilor, în conformitate cu Concluziile Consiliului European din decembrie 2018. 

Obiectivul preşedinţiei României la Consiliul UE este de a continua discuţiile într-un ritm dinamic, în perspectiva facilitării unui acord politic în acest dosar, în toamna anului 2019, se arată pe site-ul oficial al preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. 

Vezi şi: Oana Zamfir, șocată după o poză cu Lazăr. Coita: Mă crucesc

George Simion a răbufnit în direct: Sunt niște criminali!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel