CExN PSD a început. Liderii partidului, reacții la intrarea în sala de ședință

PSD
PSD

Prima ședință din anul 2019 a Comitetului Executiv Național PSD a început. Liderii social-democrați s-au întâlnit la Palatul Parlamentului pentru dezbaterea celor mai importante subiecte ale momentului.

Ședința Comitetului Executiv Național PSD, programată pentru ora 12.30, la Palatul Parlamentului, a început cu o întârziere de 30 de minute, după ce Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea s-au întâlnit în biroul președintelui Camerei Deputaților. 

Liderii PSD nu au dorit să facă nicio declarație înainte de începerea CExN și au mers tăcuți în sala în care va avea loc ședința. Secretarul general al partidului a afirmat în urmă cu câteva zile faptul că Liviu Dragnea va ieși după ședința CEX cu un anunț important pentru milioane de cetățeni.

Printre temele de discuţie în ședința CExN urmează să se afle o prezentare privind chestiuni legate de administraţie şi de proiectul de buget pe 2019, precum şi pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Şedinţa CExN va fi urmată de o întâlnire a conducerii social-democrate cu grupurile parlamentare ale PSD de la Senat şi Camera Deputaţilor.

Vezi și: Dragnea - Dăncilă, întâlnire în biroul liderului PSD, înainte de ședința CExN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel