Cesima Nechifor, Românii au talent 2018. "A fost adevăr la tine"

Cesima Nechifor a primit Golden Buzz la Românii au talent, în cadrul ediției din data de 16 martie. Vineri, 1 iunie, a uimit în marea finală a concursului.

Cesima Nechifor - Românii au talent 2018: Cesima Nechifor a îmbinat frumos baletul, gimnastica, dansul contemporan, oferind un moment demn de finala "Românii au talent". Multă muncă a stat în spatele acestui moment artistic incredibil.

Cesima Nechifor - Românii au talent 2018: "Dupa ce o vezi dansând, îți dai seama că e unul din puținii dansatori la care și ochii dansează", spusese Mihaela Rădulescu când a văzut prima oară la Românii au talent.

Cesima Nechifor a fost gimnastă de ritmică la CSM Ploieşti, însă o accidentare la genunchi a făcut-o să renunțe la o carieră promițătoare. Problemele medicale i-au adus și mari dureri de spate, astfel că, în 2015, deja nu mai avea acuratețea de odinioară din exerciții. S-a concentrat pe o carieră în lumea dansului.

Cesima Nechifor - Românii au talent 2018: Pentru finala concursului, Cesima Nechifor a pregătit un spectacol vizual spectaculos. "A fost adevăr la tine. Mă gândeam că ai fost accidentată la picior și a fost un semn ca tu să-ți găsești locul", i-a spus Andi Moisescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel