EXCLUSIV  Cel mai greu moment pentru Daniel Buzdugan în ziua în care a plecat din Iași: "Plângeam în mine, nu voiam să arăt că sufăr"

Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a rememorat ziua în care s-a mutat din Iași în București.

"Am plecat, dar inima mea a rămas acolo. Cel mai greu moment a fost în dimineaţa în care am plecat la gară. Era un tren pe la şase şi ceva şi era o dimineaţă de noiembrie. O vedeam pe mama plânsă la geam, stătea la etajul trei şi îşi ştergea lacrimile. Eu plângeam în mine, nu voiam să arăt că sufăr. Era o dimineaţă aşa de film - era o ceaţă groasă, totul cenuşiu, trenul ăla care mă zgâlţâia şi mă gândeam ce o să fac eu acolo.

Până la urmă, am avut bucuria de a mă integra... Am suferit, cred că era aceeaşi stare pe care o are orice om plecat de acasă. Primele 6 luni, suferi, după care uiţi. Nu că nu îţi rămâne în suflet, dar te obişnuieşti. Eu având de lucru mult... Eram la radio dimineaţa, după vreo câteva luni am început să lucrez şi cu Divertis, să filmez la Antena 1.

Am fost fermecat, ameţit în momentul în care m-au chemat la un fel de casting şi am luat şi urma să joc cu ei. Toată copilăria am trăit cu glumele lor, cu scenetele lor şi să fii acolo alături de oamenii pe care îi iubeşti cel mai mult este o împlinire", a povestit Daniel Buzdugan, în emisiunea Oracolul vedetelor, difuzată pe spectacola.ro.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel