Ceaiul de ginseng. Ce efecte are, cu adevărat. Remediul ideal

Dureri de cap
Dureri de cap

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre ce efecte are, cu adevărat, ceaiul de ginseng. Totul a fost descoperit după o invitație la un ceai din partea ambasadorului Coreei de Sud a jurnaliștilor care urmau să plece în Seul.

Înainte de o vizită în Coreea de Sud, ambasadorul a invitat la un ceai, la reședința sa, jurnaliștii care urmau să plece la Seul. Absența ar fi fost o impolitețe îngrozitoare, așa că m-am dus, deși îmi plesnea capul, cu o migrenă teribilă și perspectiva trezitului cu noaptea în cap și un drum de 18 ore în față.

Habar n-am ce a discutat distinsa adunare, nu mă gândeam decât să ajung la un antinevralgic și o cafea. Excelența sa ne-a servit, însă, ceai de ginseng. A fost ca un și cum ai acționa un întrerupător: durerea de cap mi-a trecut, brusc, ca și cum n-ar fi fost. Nu îmi amintesc să fi reacționat așa rapid la vreo pastilă pentru durere de cap.

Când am aterizat la Seul, încă de pe aeroport, mi-am cumpărat o pungă cu ceaiuri de ginseng: instant, plicuri, capsule. Cu banii pe care i-am fi dat pe o cola, puteam să beau elixirul care îți ia durerea de cap cu mâna. Nu a luat nimeni, nimic. Instant, la plic, capsule sau gumă de mestecat, efectul era același: zero, a povestit Val Vâlcu într-un editorial.

Vezi continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel