Ce scor așteaptă să obțină PDL la europarlamentare

Vasile Blaga, președintele PDL,  a declarat, duminică, după depunerea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare la BEC, că la baza întocmirii acestei liste a stat competența, iar propunerile PDL sunt cele mai bune.

"Am depus astăzi lista noastră de candidați pentru Parlamentul European, însoțită de aproape 300 mii semnături ultraverificate. Ariteriul de bază care a stat la întocmirea listei este competența. Pe listă figurează oameni cu multă experiență în PE", a afirmat Blaga.

"Lista este deschisă de domnul președinte Teodor Stolojan, un europarlamentar cu multă experiență, urmată de Monica Macovei, despre care nu eu, ci colegii din PE spun că a fost cel mai bun europarlamentar, de domnul Traian Ungureanu, recunoscut pentru parcursul lui european, de domnul Jean Marinescu, care a fost declarat cel mai bun raportor al PE din acest an, de domnul Buda, care reprezintă cea mai puternică regiune electprală a noastră, regiunea de Vest", a declarat Vasile Blaga. 

"Acești oameni se vor bate pentru România, pentru români, vor încerca să aducă Europa în fiecare casă de români. Așa cum au făcut-o de fiecare dată, vor lupta pentru România pentru că dorim să fim egali cu Europa și egali în Europa", a explicat liderul PDL.

"Pornesc cu multă încredere pentru că suntem cei mai buni și am dovedit-o anul trecut. Deja am dovedit, prin fapte și ca atare nu facem promisiuni deșarte. Apărăm interesele României în UE. Îmi doresc ca România să fie respectată și să aibă onoare în UE", a declarat și Monica Macovei, care se află pe primul loc pe lista PDL.

"Voi lupta umăr la umăr lângă colegii mei. Vom câștiga această competiție pentru că avem cei mai buni oameni și cele mai bune soluții penru români", a spus și Cătălin Predoiu.

Vasile Blaga a precizat că speră să ducă în Parlamentul Europan 7-8 parlamentari, "însemnând undeva la 20%".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel