Caz Caracal. Oamenii din Giurgiu aprind candele la statuia lui Mihai Viteazul pentru Alexandra şi Luiza

Giurgiuvenii aprind candele, la statuia lui Mihai Viteazul din centrul municipiului, pentru Alexandra Măceaşnu şi Luiza Melencu, cele două adolescente pe care Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, a spus că le-a ucis. 

'Când sunteţi în pericol sunaţi-vă părinţi, nu poliţia, părinţii vor rupe pământul pentru ca inima voastră să bată! Dumnezeu să vă odihnească!', sunt cuvintele scrise lângă fotografiile cu Alexandra şi Luiza, fotografii afişate la baza statuii lui Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu.

'De când am aflat despre tragedie plâng continuu, nu pot concepe că în ţara noastră se întâmplă aşa ceva', a declarat o femeie de 42 de ani. 'Fetiţele acestea sunt nişte eroine, mai ales Alexandra care a avut atâta încredere în autorităţi şi s-a luptat până la ultima picătură de viaţă să fie salvată, cu o încredere oarbă apelând 112 şi aşteptând ca cineva, un erou în uniformă, să o scape de criminal. Ea merită să primească o diploma de erou din partea autorităţilor statului şi să fie considerată absolvent onorific al Academiei de Poliţie pentru curajul cu care a luptat şi încrederea pe care a avut-o în Poliţia Română', a spus o altă femeie.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină 'la ocazie'. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel