Carmen Rădulescu, în CHINURI. Simptome COVID, la CRIZĂ BILIARĂ. "Am REFUZAT să chem Ambulanța. GROAZNIC!"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Artista Carmen Rădulescu și-a șocat fanii. A trecut prin simptome COVID-19, i-a fost rău, dar a refuzat să sune la Ambulanță. Mesaj halucinant. Cum se simte vedeta. 

Carmen Rădulescu a trecut prin momente de panică, dar cu toate astea, nu a sunat la salvare. Artista a rămas fără gust și miros, o durea tot corpul, a avut o stare de rău îngrozitoare și a intrat în panică și a povestit totul pe Facebook.

Carmen Rădulescu a pus totul pe seama unei crize biliare, nicidecum pe seama COVID-19, așa că s-a chinuit acasă, fără să sune la salvare, de teamă să nu fie dusă la spital.

Ce a povestit Carmen Rădulescu

"Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos... tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat...! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!", a scris artista duminică, pe Facebook. 

"Groaznic! Încă nu-mi este bine"

"Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine... mai rău... și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult!", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel