Cine conduce PSD Teleorman

SIGLĂ PSD
SIGLĂ PSD

Organizaţia Judeţeană Teleorman a Partidului Social Democrat (PSD) şi-a ales conducerea în cadrul unei conferinţe extraordinare care s-a desfăşurat duminică, în municipiul reşedinţă de judeţ.

Adrian Gâdea a fost singurul candidat înscris, fiind reconfirmat, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al PSD Teleorman, după un interimat de doi ani şi jumătate la conducerea organizaţiei judeţene. Gâdea ocupă funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.

Şi pentru funcţia de preşedinte executiv s-a înscris în cursă tot un singur candidat, Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria, care a fost votat de toţi delegaţii prezenţi.

A fost un vot unanim



"A fost un vot unanim la toate funcţiile", a declarat Adrian Gâdea, după încheierea conferinţei.

El a precizat că secretarul general, conform statutului, va fi ales în prima şedinţă a CEx.

"Organizaţia noastră a fost şi sunt convins că va rămâne una din organizaţiile solide ale PSD şi ţinta noastră este aceea de a câştiga toate alegerile ce vor urma, prezidenţiale, locale şi parlamentare", a afirmat preşedintele ales al PSD Teleorman.

Cine a participat



La Conferinţa Extraordinară de Alegeri a Organizaţiei Judeţene Teleorman a PSD au participat Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi prim-ministrul României, Orlando Teodorovici, preşedintele executiv PSD şi ministrul Finanţelor Publice, şi Mihai Fifor, secretarul general al partidului. Dintre membrii executivului, au fost prezenţi la conferinţa de la Alexandria şi Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, Carmen Dan, ministrul de Interne, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de pretutindeni, şi Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel