EXCLUSIV  Cancerul de sân, tot ce trebuie să știi. Eugenia Șerban, confesiuni la DC News și DC Medical

Actrița Eugenia Șerban, Adina Dan, psiholog clinician și dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, la ora 12:00, pentru a discuta despre una dintre cele mai cumplite boli ale secolului, cancerul de sân.  

Actrița Eugenia Șerban a trecut în ultimul an printr-un episod tulburător. Actrița a luptat și a învins nu unul, ci două tipuri de cancer. 

Adina Dan, psihoterapeut și psiholog clinician, are o vastă experiență în terapia pacienților oncologici și va explica importanța stării psihice în lupta cu cancerul. 

Dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică, va explica ce înseamnă cancerul de sân, de la diagnostic, până la intervenție chirurgicală și tratament. 

Cum a învins cancerul Eugenia Șerban, cât de importantă este depistarea precoce și cum faci fața diagnosticului, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel