CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ales preşedinte al PLR, dar nu în unanimitate

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU a fost ales preşedinte al Partidului Liberal Reformator, cu 1147 de voturi.

Congresul Partidului Liberal Reformator a decis desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu în funcția de președinte la partidului. Președintele Senatului a fost desemnat de un număr de 1147 de delegați pentru a conduce PLR. Au fost și 9 voturi împotriva desemnării lui Tăriceanu ca președinte al PLR. 

Congresul Partidului Liberal Reformatora adoptat, vineri, Statutul partidului, care este în cea mai mare parte similar cu cel al PNL, dar această formaţiune politică va avea 19 vicepreşedinţi aleşi uninominal şi 27 de membri ai Biroului Politic Central.

Citește și: Daniel Chițoiu surprinde la Congresul PLR

Congresul PLR a adoptat noul Statut al partidului, după ce susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu au hotărât schimbarea numelui Partidului Naţional al Mediului în Partidul Liberal Reformator.

Tăriceanu a declarat că România are nevoie de un nou proiect politic şi de o nouă viziune, precizând că trebuie încheiat un ciclu nu doar de un deceniu, ci de un sfert de secol, iar despre candidatura sa la preşedinţia partidului şi la cea a României a spus că este o provocare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel