Demisiile continuă. Un deputat și un senator pleacă din PSD

Senatorul Victor Mocanu şi deputatul Adrian Mocanu şi-au anunţat demisia din PSD, după ce joi seara Biroul Executiv al organizaţiei municipale a PSD Buzău a decis excluderea lor din partid.

Senatorul Victor Mocanu susţine că excluderea sa 'este nestatutară'.

'Excluderea mea din PSD este, pentru oricine citeşte Statutul PSD, una nestatutară, nu pot fi exclus de Organizaţia municipală, ci aceasta decizie poate fi luata de Comitetul Executiv Naţional. Toate informaţiile aberante aruncate în presă sau vehiculate de Ciolacu şi ai săi la adresa mea în ultimele zile reprezintă un amalgam de minciuni si non-sensuri pe care am evitat să le comentez', a declarat într-un comunicat de presă senatorul Victor Mocanu.

Acesta a precizat că doreşte să scutească PSD Buzău 'de încă un simulacru de vot şi îşi prezintă demisia din PSD, care va deveni efectivă odată cu înştiintarea pe care o va face în Senat'.

La rândul său, deputatul PSD Adrian Mocanu a transmis un comunicat de presă în care îşi anunţă, la rândul său, demisia din PSD.

'Îmi voi anunţa cât mai curând demisia din Grupul Parlamentar al PSD şi voi prezenta în zilele următoare detalii despre proiectul politic pe care îl încep', a precizat sursa citată. Cei doi parlamentari PSD, senatorul Victor Mocanu şi deputatul Adrian Mocanu, au fost excluşi joi seara din PSD de către Biroul Executiv al organizaţiei municipale Buzău a PSD, decizie care urma să fie supusă aprobării săptămâna viitoare Comitetului Executiv Judeţean al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel