Brigitte și Ilie Năstase, divorț: M-am pus în genunchi. Nu-mi vine să cred

Brigitte Năstase este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de Ilie. Soția fostului tenismen a vorbit despre ce va face după divorț, dar și despre planul pe care îl are Ilie Năstase de a se muta în Franța pentru a începe o viață nouă.

Aș fi vrut să fie etern, ani de zile m-am pus în genunchi să fiu soția lui, cred că o perioadă o să fiu singură, să mă regăsesc. Eu de la 19 ani, foarte puțin timp am fost singură, după ce a murit primul meu soț, câteva luni, e ceva nou pentru mine, nu trebuie să dau nimanui explicații, nu sună telefonul, nu am pe nimeni gelos sau care să mă certe, simt că respir după foarte mult timp, am suferit, normal.

Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru. Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică. M-am supărat la început, în momentul în care am aflat l-am susținut. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat să ajungem la divorț, am pus preț pe acest gest, că m-a luat de soție, nu aș fi vrut să se spulbere tot.", a declarat Brigitte Năstase, la Star Matinal de weekend. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel