EXCLUSIV  Bomba METEO în cazul lui Liviu Dragnea

"Ciclonul Olaf lovește România" se numără printre știrile zilei, iar la prima vedere mulți s-au întrebat dacă este vorba despre un fenomen meteo real, sau un titlu pompos ce face referire la ultimul dosar penal al lui Liviu Dragnea.  

Este vorba într-adevăr despre un fenomen meteo care va lovi România curând, însă întrebarea firească este dacă este o coincidență sau o glumă bine pusă la punct, referitoare la șeful PSD. 

Ca să lămurim acest aspect i-am contactat pe meteorologii ANM cu scopul de a afla cine dă numele acestor cicloane. Am fost informați că numele fenomenelor meteo importante sunt date din Germania, de Universitatea Berlin și că absolut oricine poate contribui la botezarea unui astfel de ciclon, din orice țară. 

"Germanii dau aceste nume. Dacă dorește cineva să contribuie cu aceste denumiri se poate înscrie pe o listă. Nu știu însă dacă este și vreo taxă. Este un fel de listă de așteptare. Când îi vine rândul, persoana respectivă este contactată și este întrebată ce nume dorește. Totuși, eu nu cred că are de-a face cu OLAF-ul, instituția anti fraudă," a declarat pentru DCNews Zoltan Sipos, meteorolog ANM.

Așadar, Universitatea din Germania are ultimul cuvânt, însă sugestiile pot fi trimise de oricine și pot fi acceptate fără probleme. 

Denumirea ciclonului care vine în România a coincis într-un mod bizar cu dosarul instrumentat la DNA care îl are în prim plan pe Liviu Dragnea, ce a fost deschis la sesizarea Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF), aspect ce pentru mulți nu poate reprezenta o simplă coincidență. 

CITESTE SI ANM, informații de ultimă oră despre cicloanele Numa și Olaf. Temperaturi SUB ZERO GRADE

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel