EXCLUSIV  Bombă METEO. Numele ciclonului OLAF, dat în ziua dosarului lui Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Avem noi detalii cu privire la numele ciclonului OLAF care a coincis într-un mod bizar cu momentul în care Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare într-un nou dosar penal făcut la sesizarea Oficiului European de Luptă Antifraudă. 

Noile detalii par să ducă tot mai mult spre ipoteza că numele ciclonului OLAF nu ar fi fost dat într-un mod întâmplător. 

Am relatat ieri că numele fenomenelor meteorologice sunt date de Universitatea din Berlin. Conform informațiilor furnizate de meteorologii ANM și confirmate de datele puse la dispoziție pe site-ul instituției din Germania, aceste denumiri pot fi date de orice persoană, după ce parcurge o procedură de notificare prin fax, email sau pur și simplu scrisoare poștală. 

Numele ciclonului OLAF apare pe site-ul universității din Berlin ca fiind ATRIBUIT pe data de 13 noiembrie 2017 de o persoană care se numește Eduard Kamps. 

Trebuie remarcat faptul că data de 13 noiembrie 2017 coincide cu cea în care Liviu Dragnea a fost chemat la DNA și informat că are calitatea de suspect.

Mai mult decât atât, denumirea pare să nu respecte un tipar ce pare deja consacrat printre "botezătorii" de fenomene meteo. Astfel, dacă analizăm modul în care a fost ales numele unor cicloane anterioare, constatăm că într-o proporție covârșitoare persoana "câștigătoare" alege să numească fenomenul după propriul nume. Nu este cazul și pentru ciclonul Olaf, care nu are nici un fel de legătură cu numele lui Eduard Kamps, cel care l-a "botezat" .

Reamitim că ieri, printre știrile zilei s-a numărat "Ciclonul Olaf lovește România", aspect ce pe mulți i-a făcut să se gândească dacă nu cumva numele fenomenului a fost dat făcându-se referire la dosarul lui Liviu Dragnea, deschis la sesizarea Oficiului European de Luptă Antifraudă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel