Boloni, 'vestele galbene' și nebunia comunismului: ”Știu ce înseamnă”

Ladislau Boloni a evocat situația 'vestelor galbene' într-un interviu pentru o revistă franceză.

'Am cunoscut bine sfârşiturile de lună dificile, când trebuie să strângi cureaua. Am fost şomer în Franţa, iar soţia mea, care are şi ea studii superioare, a lucrat ca simplă vânzătoare într-un magazin Leclerc', a povestit Ladislau Boloni pentru Sport Foot Magazine, antrenorul echipei Antwerp evocând mişcarea 'vestelor galbene'.

'Nu vreau să spun că eu sunt ca vestele galbene, dar cunosc puţin situaţia lor. Până să încep să dau în minge, mama şi-a crescut singură cei doi copii, fiindcă tata a murit foarte devreme. Am cunoscut nebunia comunismului în blocul de Est. Ştiu ce înseamnă să fii nevoit să fii atent. Trebuie găsite soluţii pentru aceşti oameni. Soluţiile nu pot fi însă nişte cadouri. Nu vrei să renunţi la drepturile tale sociale, dar costă din ce în ce mai mult. Astăzi, să fii preşedintele Franţei nu este un cadou. Sunt convins că oricare preşedinte din lume încearcă să găsească nişte soluţii bune, dar nu este simplu. Totul costă mult, dar unde poţi găsi aceşti bani? E bine să dai mai mulţi bani familiilor, dar unde să găseşti aceşti bani? Nu avem răspunsul. Atunci, statul măreşte taxa pe carburanţi, de exemplu...', a declarat Boloni.

Citește și: "A devenit insuportabil să trăieşti în Franţa", susține președintele Braziliei

El a vorbit şi despre refugiaţii economici: 'Îi înţeleg pe cei care fug de război, fiindcă le este foarte greu. Când ajung la frontieră, mi se pare că este omeneşte să le dai o mână de ajutor. Vorbesc de cei care fug de război! Nu de ceilalţi, care vin aici ca să aibă o situaţie economică mai bună. Fiindcă atunci, Africa va veni aici, la fel şi Asia. Şi ce vei face cu săracii tăi, care n-au nimic de mâncare? Cei care vor să schimbe ţara ca să aibă o situaţie economică mai bună, să meargă în Asia, în China. Acolo e o mare dezvoltare economică, ei domină lumea. Sau în Statele Unite. Sau în Arabia Saudită, sunt vecini.'

Citește și: 'Vestele galbene' - Jandarmii, recompensați de guvernul francez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel