EXCLUSIV  Bogdan Diaconu, război cu Victor Ponta: Noi afirmații, pentru DCNews. Daniel Constantin, REPLICĂ

Bogdan Diaconu, președintele PRU, după mesajul scris pe Facebook despre Victor Ponta, a fost contactat de DCNews, moment în care a făcut noi afirmații incredibile. Daniel Constantin, liderul PRO România, ne-a dat o replică în urma celor spuse de către politicianul Bogdan Diaconu. 

[citeste si]

Bogdan Diaconu, președintele PRU, a afirmat, pentru DCNews, că relația sa de prietenie cu Victor Ponta s-a încheiat în luna martie când ”când a încercat să destabilizeze PRU și să încerce să ia niște organizații construite în timp la noul său proiect numit astăzi PRO România după puținele idei și fixe ale lui Virgil Măgureanu”.

El ne-a mai declarat: ”Cu mult înainte să se gândească Daniel Constantin la acest proiect s-a gândit Victor Ponta”. Bogdan Diaconu ne-a spus, întrebat dacă e sigur în acest sens: ”cu siguranță, nu am niciun dubiu”. 

”Victor Ponta pozează în fecioară”

Președintele PRU a mai afirmat ”sigur că mai am lucruri de spus, am spus lucruri întotdeauna și voi spune atunci când consider că e necesar s-o fac.” Întrebat de ce acum a considerat că a fost necesar să scrie mesajul respectiv despre Victor Ponta, Bogdan Diaconu a răspuns: ”Păi nu credeți că era necesar, când am văzut un Victor Ponta care iese în fiecare zi și pozează în fecioară? Sigur, este fecioară din punct de vedere al zodiei, dar atât! Acum am considerat eu să fac acest lucru public”. 

Replica liderului PRO România, Daniel Constantin

Daniel Constantin, cel a vorbit prima dată despre acest nou partid și văzut ca fondatorul ”PRO România”, a dat o replică pentru DCNews: ”Eu pot să vă spun exact cum au stat lucrurile. În momentul în care am plecat din ALDE, am decis, ca alături de colegii mei să facem o nouă construcție politică, iar unul din colegii mei a venit cu ideea de `PRO România`, nimeni altcineva. Eu am auzit prima oară de PRO România la o discuție pe care am avut-o cu ai mei colegi în luna mai.

Întrebat dacă nu are nicio legătură cu firma dlui Virgil Măgureanu, Daniel Constantin a răspuns: ”Să fim serioși! A fost o denumire care mi-a plăcut foarte tare, a fost în analiza noastră prima oară în luna mai. Dl Ponta era membru PSD la vremea respectivă nu discutasem cu dumnealui despre un partid politic. Sunt speculații aceste lucruri.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel